Lynxen.blogg.se

2014-01-26
21:32:26

Ångest
Jag tror jag håller på att få en ångestattack, Jag inser nu att det är fem veckor kvar till flytten. 
 
Tänk om lägenheten är jätte ful? jag i världens minsta etta på campus. jag har inte ens kollat på den. Fy mig. Åh vad jag ångrar att jag inte tog en två ist.. åh, ångest.. Jag mår nästan lite dåligt av att tänka på detta. åh, flytta hemifrån också. Nej, jag klarar det inte. Jag mår verkligen jätte dåligt.. eller gör jag? Jag vet inte. bra mår jag iaf inte, tror jag.. Nu ska jag tänka på annat och kolla på Hobbit för femte gången denna helg.. 

2014-01-19
19:56:22

Besatthet

Nej. Nu är det så att jag kollade på LOTR i måndags, hela dagen, med extended version.. i tisdags eller onsdags kollade jag på sagan om ringen nr1 igen. har även kollat på Hobbit ett och två denna veckan. och nu sitter jag och funderar på om jag ska kolla på Sagan om de två tornen.. och Fanny frågade om jag skulle med och kolla på Hobbit 2 på bio igen.. Vill! blivit besatt av LOTR och Hobbit.
Jag sitter nu i denna stund och väntar på mina middle earth map-leggnings från BlackMilk och ska beställa Names White Leggningsen imorgon om de finns några kvar..

Detta är Middle earth 

och detta är Names Withe! NEED THEM!
 
 

2014-01-16
19:51:44

stalkers och spendera massa pengar

Åh, jag kan inte logga in på en hemsida nu längre förrän en snubbe har kommenterat mina blogg inlägg där eller tror att han har skrivit något klyftigt i min GB.

Idag har jag spenderat alldeles för mycket pengar igen. Från sängen. Jag köpte.. äsch det är bättre att jag visar er..
ÄRLIGT SNODDA BILDER FRÅN INTERNET!

 
jag är en rysligt stor nörd.. skäms nästan.
 
Fick rolig nyhet idag! Mina middle earth map leggings är på väg hem till Sverige :D
woop. nu? Dricka Vin :D
 

2014-01-15
21:56:54

Cheesy!
Sitter och skickar en massa kärlek till min underbara vän i hyttan :3 cheesy i know, but you love me aanyway ;)

Saknar henne senast jag såg henne var den 2 Januari eller var det första? första var det! vilket betyder att den är två veckor sen idag! precis på dagen! så fort pengarna rullar in i slutet av månaden ska jag allt visa vem som sitter på ett tåg i flera timmar till Hyttan! Jo, Jag:D

Hyttan ser förövrigt ut som världens mysigaste samhälle/by/stad, jag vet inte.. verkligen en såndär småstads idyll! hih..

Nu ska jag kolla på Hobbit 2 :D

2014-01-11
13:07:53

Leva i misär
Det känns så sjukt underbart att leva i misär bara för att hyresvärden är snål som ett as.
Min mor och jag bor i ett litet hus på landet..det är ett charmigt hus och sött osv. men när jag nu har bott här i tre år börjar jag få nog.. Huset är oisolerat, vi eldar fortfarande med ved och jag är bara allmänt trött på våran hyresvärd.

Det började andra året på vintern vi bodde här, Vår panna gick sönder och ingen ackumulatortank hade vi. (det är en stor tank som isolerar värmen och släpper ut lite i taget efter man har slutat eldat) så då fick vi bo hos vänner i några dagar, jo det gick relativt snabbt och fixa. sen visade sig att skorstenen var alldeles för låg så då fick ett par murare komma hit och förlänga den.. den blev så klart för kort så nu denna vintern har vi haft ett jävla problem med värmen.. som tur är har inte denna vintern varit så kall men ändå. principsak!
efter som skorstenen är för låg betyder det att det inte blir ett riktigt drag i pannan så det blir inte så mycket fart på elden.. så härom veckan gick det inte att elda och pannan läckte en massa vatten. jo då hade det bildats tjära i skorstenen, sotare kom hit och fixade det. det hjälpte inte. så vi höll på att bli rökförgiftade här hemma.. igår kom allas vår älskade rörmokare och fixade det!

Men vår hyresvärd syftar på att det blir fel hela tiden är vårt fel, vi är kvinnor, kvinnor kan inte elda, och så har vi fel ved, vi har ved av furu och inte av björk.. även om både sotarna och rörmokaren sa att vår ved är hur fin och torr som helst så tycker han att vi använder fel ved..

Då kan jag ju nämna att jag är duktigt förbannad på honom för allt han har gjort till sitt egna hus, han har satt in bergsvärme och fiber.
Visst att han har satt in fiber i sitt egna hus har jag inget emot, men att han kan sätta in bergvärme i sitt hus men inte här är fruktansvärt irriterande. och Jo han har råd, i våras byggde de om ett gammalt magasin och gjorde om det till ett café. så han har råd, han förstår inte att värdet på detta huset sjunker när han skiter i att göra något.

Men det värsta jag har hört är att när han har stått och pratat med mamma har han sagt att hon borde låta sin 20-åriga dotter (jag alltså) sola naken på balkongen för att bilarna ska köra saktare förbi hans ladugård.. FUCK YOU!
mamma berättade detta igår, jag blev så fruktansvärt förbannad. inte för att bilarna ser mig när jag ligger på balkongen.. men alltså så säger man inte!

På ett sett är jag glad att jag snart flyttar här ifrån, men sen är ju mamma kvar. Vill hitta något åt henne också så hon slipper äcklet!

2014-01-08
22:06:02

New member of the Black Milk family!
Fina vännen Fanny-Bunny har beställt lite hos Black Milk och frågade om jag också skulle ta och beställa något där ifrån and guess WHAAT?! Jag har skaffat mig ett par av dessa skönheter.. Nörden jag är! Dessa är Middle earth map leggingsen. SÅ vackra, Blev dunder kär i dem när jag såg dem på hemsidan.. 
 
 

2014-01-05
17:24:00

Vuxenpoäng!
Jag har samlat på mig sjukt mycket vuxen poäng senaste dagarna.

Jag har ju min lilla lägenhet och idag fixade jag både hemförsäkring och adressändring samt att jag skaffade mig Ica- Student idag.
minst 20 vuxenpoäng där.

Sen har jag bett en av mammas vänner om lite flyttlådor. ett vuxenpoäng iaf?

Nu förtjänar jag att lägga mig i sängen och vila samt drömma om min nya (SVINDYRA) skor som snart är på väg hem till mig (a) can't wait!

2014-01-05
15:01:00

Extas!
 
Dessa godingar beställde jag precis! :D

Idéer till Comic-Con börjar spinna i mitt lilla huvud :3
Säger bara: Star Wars. Resten får ni lista ut sjävla :)

2014-01-04
22:22:59

Logiken i människor? och annat babbel..
Jag tror jag har lyckats förstöra en vänskap genom att säga vad jag tyckte. Nå det var ju inte riktigt meningen, men om det är så det ska gå när jag yttrar vad jag tycker får det väl gå så, synd bara för jag var glad att vi hade blivit vänner igen. Oh well, jag kan inte göra mer.

Lite dåligt var det väl att inte ta det face to face eller via telefon, men jag måste ju börja någonstans..

Fanny var på besök mellan fredag och lördag, mycket trevligt, Vi spelade tv-spel, pratade och kollade på film. Känns bra att ha en kompis som bor lite närmre att kunna prata med :)

Antonia vart nere över julhelgen. Jag har inte tänkt på hur mycket jag har saknat den jäntan nu när hon har flyttat till hyttan..
Dont you worry gurl! jag kommer och våldgästar dig inom en snart framtid.

Men iaf. Det nya året började både bra och dåligt...
Det dåliga var att jag var alldeles för mycket på Memory Lane. tänkte tillbaka på alldeles för mycket.
Det bra var att Jag och Anti gjorde en galen roadtrip ner till Kallinge på nyårsdagen. Skruttan, ILY so much! hope you know that!
Våra galna idéer <3


nu ska jag sätta igång en film och sova..

Bjuder på en bild från kalabalik på Tyrolen -12