Lynxen.blogg.se

2012-12-29
23:57:23

nyår närmar sig
Tiden gå alldeles för fort . känns som att det var höstlov nyss. men ack så fel jag har , det är snart ett nytt år . kan ni tänka er. 2013 börjar. har ni några stora planer in för det kommande året ? Jag har , jag ska ta studenten med bra betyg. och åka till Metaltown , ta körkort, söka jobb och söka till olika universitet :) allra helst vill jag till Linneuniveristetet här i Växjö :) Håll tummarna för att jag kommer in :D
 
Nu ska jag sova, ska upp relativt tidigt och åka iväg till växjö för femte gången denna veckan :P men denna gången stannar jag lite extra länge ^^
 
Godnattpusspåeralladärute!

2012-12-28
22:07:00

New Haircolor .
inte ny ny , men ny gammal . det bli svårt för er att gissa vilken färg det kommer bli då jag har haft de flesta :P Grön, Blått, Lila, Rosa, Gult, Orange, rött, Svart , Brunt och Blond. kom på det medan jag la i färgen att inom loppet av fyra månader har jag färgat mitt hår 3 gånger. 2 gånger blått och nu denna "nya" färgen :P

2012-12-23
00:25:05

Jul.
Som alla vet så är det snart julafton och jag börjar få ångest . Kan ni också känna att ni hellre hade legat under täcket hela julhelgen och bara gömma sig från släkt och vänner? Jag känner det iaf , jag hade gett det mesta ifall det bara var jag , mamma och mina två bröder hemma och hade det julmys . En stillsam jul hemma . Men näe! Här ska jag trycka in mig i en bil tidigt som ett as (09.00) och åka till Mormor och morfar för att fira jul med dem , moster med man och kusin . Även om jag är veg så kommer jag synda på julafton för finns det något jag är svag för så är det mormors hemlagade köttbullar ! Jag tror att jag aldrig har smakat något sånt underbart i köttväg någonsin ! Okej , känns som att jag säger till mina vänner att deras köttmat inte alls har varit gott . Det var nog gott sålänge det inte var fisk ^^ oj det spårade ur lite :p meneeeee.... Ja nu är det den 23:de December .......... Klockan är 00.20 hos lilla mig . känner att jag borde sova , ska julstäda imorgon. Och drömma lite , det kunde ju ha gott bättre iaf , men det var iaf inte en helt hemsk reaktion , and YOU should know att de krävdes jävligt mycket mod från mig att skriva det jag skrev. Jaja vad är en bal på slottet ?:D
Och som de säger i the Crow: it vant rain all the time .

Nu mina kära läsare/vänner ska jag gå och lägga mig , oh Wait ! Det har jag redan gjort ligger i sängen med en iPad i famnen ^^ oh Will , godo night!

Tips! En bra julfilm : silent night , deadly night ! Kolla på dn !!!

2012-12-16
23:04:31

blyg
Det är skamligt att vara så blyg som mig .

2012-12-15
23:18:53

ere så ?
de är nog så. :)

2012-12-15
11:11:51

EEEEWWW!!
min morgon var underbar ! gissa vad jag vaknade av ? okej i will tell u all ! själv är jag lite äcklad , men iaf. jag vaknade av att jag hörde Morticias halsband pingla och att hon busade omkring , sen hörde jag ett pip, och då trodde jag att det var hennes musleksak som pep, och tänkte inte mer på det . när jag väl stiger upp ur sängen hör jag henne krafsa på elementet i hallen utanför mitt rum och jag öppnar dörren och kollar på vad hon gör. hon kollar konstigt på mig och tänkter att nu kollar hon på sin hamstersändning igen . (hon brukar sitta och stirra in i väggarna) men nä hon sträcker sig för att få tag på vad det nu än är . så jag går dit och kollar. jo vad tror ni finns där ? en äcklig liten mus ! i lite smått panik går jag tillbaka till mitt rum och ringer min mor . hon tycker att jag ska vänta tills Morticia har dödat den här lilla musen och sedan slänga ut den . Jag ? röra dött djur ? PFFT ! men jag fick ringa grannen eller mammas kompis ifall Ticia får tag på den .. är bara rädd att honn tror att det är en leksak och ska börja leka med den eller gömma den sen när den väl är död . då hon har förmågan att göra sina leksaker på ett väldit bra ställe .

men ja , jag ville bara dela det här med er så ni förstår hur jag känner mig idag av att veta att det finns en levande mus i huset och jag kommer tippa på tårna hela dagen tills den är död .

2012-12-14
22:47:59

What ?! NO !!
sitter och nyser som tusan ^^ . tänker på Julafton, oh det är bara 1o dagar kvar . det är lite pirrigt , men ändå får man lite ångest över det hela . samma rutin varje år . mat, kalle, lite mer mat , julklappar , godis , mat . åh ångest över att man äter så mycket över jul. sen har jag bara köpt EN julklapp , till min fina mamma, i år . Har en sån lust att berätta för henne vad jag har köpt. men åh vill se hennes ansiktsuttryck när hon öppnar paketet :3

har tänkt på det nu med, när jag sitter framför tvn, är att filmen Gladiator visas oftas nära jul , eller är det bara jag som tycker det ? :) jag kan mycket väl har fel .

men nu ska jag kolla vidare på Gladiator och mysa under filtarna :3


(jag vill , men orkar inte längre vara den som hör av sig, att folk inte förstår att det krävs två och inte en . alltid två i en relation... vänskap som förhållande. alltid två , oavsätt relation... )

2012-12-14
17:54:41

bara en massa babbel :)
Lucia igår då , jag var det :3 haha , blåhårig Lucia ^^. det värsta var när vi skulle gå igen , så rinner det stearin precis över hela mig . mitt hår blir blå/vitt och fick stearin i ansiktet och bränner mig . vid ögat och kronan satt så tight att jag har fått en bula mitt i pannan xD men det var en härlig upplevelse:)

blev förkyld igår med , hah hände precis likadant för exakt ett år sen xD vaknade av att jag hade ont i halsen , son gick över till hosta och mer halsont. som senare på kvällen gick över till tept/täpt(Hur fan stavas det ?!) i näsan .

Insåg också igår att det är bara ett halvår kvar på gymnasiet. sen är jag en nybakad student som letar jobb och universitet . kommer sakna de flesta i klassen :/ men ska bli kul att komma ut , iväg , bort :D

nä nu ska jag skära lite lite grönsaker och göra dipp och mysa med mig själv ! :D

Ha en bra kväll och helg :D

2012-12-08
14:50:37

kyla och självförstrelse
Bakade/kokade julgodis idag med Mor min. under tiden kom jag på att det är inte bra för mig att bo ute på landet . jag blir depprimerad , isolerad och elak. Jag kan inte ta mig någonstans heller för den delen. åh jag mår sjukt dåligt här ute . jag har ingen att umgås med.
Jag har sån lust att dra in till krogen ikväll, skiter i om det är bara jag eller ifall någon följer med. jag behöver bara vara runt människor . känna mig delaktig .

2012-12-06
22:54:00

Dum och svag

2012-12-06
21:51:02

om jag !
Namn: Stina (Stinova)
*Ålder: 19
*Stjärntecken: Fiskarna
*Längd: ca 167-170
*Civilstatus:.......
*Bor: På landet
*Dricker: vatten och Cider ibland Laktosfri Mjölk
*Musikstil: synth, lite new Metal samt Metal och EBM
*Klädstil: det jag tycker är snyggt , svart.
*Intressen: Datorn, rita/måla, musik, smink.
*Smeknamn: Stinis, Stino, Stinova.
*Bästa band: durr orka skriva ?
*Förebild: många :3
*Språk: Engelska och Svenska, sen slänger vi in lite spanska och franska lite här och där ^^
*Mobil: iPhone 4
*Ögon färg: Blåa
*Hår färg: Blått
*Piercings: meduza, tungan och off center labret
*MSN: ..
*Facebook: Ja
*Skype: Ja
*Vampirefreaks.com: nope
*Netlog: ehm , va ?
*gillar: Musik, min säng, min Bas, Min Gitarr, sjunga, min nalle, vissa klädersplagg, läsa, måla/rita. film, *hi* Vampyrer, pojkar med svart långt hår med smink (a) , Chris Pohl .
*Ogillar: spindlar, skräckisar, monster , Zombies, mörker, ljud i mörker, varma grönsaker .. men broccoli är helt okej , Fisk , Sjöar , Hav , kollektivtrafiken på vintern, att bo på landet , rödlök, idioter , ostädat rum (som mitt alltid är), massor av läxor, stress, tidsoptimister och saker som inte fungerar.
*Hur ofta jag tränar: om det ändå vore så xD

2012-12-05
21:27:23

mes
Ha ! jag som hade tänt att töja båda mina öron till 14 mm, jo tjena ! jag är bara på sex mm nu och tycker det gör ont, vilken mes jag är , sen är jag väl nojig med för att jag är rädd att spräcka öronen , hurts ! bajs. önskar att man slapp smärta ibland ..

kletigchokladpusspåer :**

2012-12-04
23:38:28

Men Saknar..... Fan.
 
Min saknad är en hemlighet.... var en hemlighet.
 

2012-12-02
21:37:23

helgen
Hej på er, jag har blivit dålig på att blogga, men det är bara för att jag har annat roligt för mig ;D

Ja, i fredags var jag på Maskerad fest med mycket trevligt folk. Hade galet roligt , förlorade i alla tävligar men det var jag som samlade poängen i mitt lag :3 Ni kanske vill veta vem jag var ut klädd till ? haha forgot to tell you about it ! men jag var iaf Harley Quinn från batman :) jag har tyvärr inga bilder :( men det var kul .

sen i lördags (igår) låg S och jag på soffan hela dagen och då menar jag HELA! eller vi lagade mat men annars så ^^

och idag (söndag) åkte jag tidigt (:() för att baka pepparkakor hos mormor och morfar. det var ju sådär trevligt . men mycket pepparkakor blev det . jag fick med mig tre lådor hem och bror fick med sig två eller tre.. så äre någon som vill komma hit och äta tons of pepparkakor ?

nu ska jag snart sova :3 nomnom :)

JAG TYCKER OM SÅNAHÄR HELGER :3