Lynxen.blogg.se

2013-01-17
19:01:00

Aj som FAN !
Riktigt skiten idag . började med att jag försov mig så jag fick duscha på tio minuter , hatar att stress duscha . sen klä på mig snabbt . frösöka borsta ut alla tovor ut mitt jätteblöta hår och slänga mig iväg till bussen . när jag står och väntar på bussen märker jag att jag har ont i nacken , grattis till mig som har nackspärr. ville bara vända om och gå hem , men usch inte skolka pga det . så jag har kämpat mig igenom denna smärta hela dagen i MJUKISBYXOR !! fatta , jag som alltid har strumpbyxor och kjol/klänningar. what has happen? men jag har ju strumpbyxor under för jag tänkte att jag skulle ta av mig dem när jag kom till skolan . men jag bah nä palla - så jag har gått runt i mjukisar hela dagen , oh vad det har varit skönt :3 det är ju trots allt torsdag och det är ju som fredagar för mig :) så jag fick mysa runt idag :) men nu ska jag försöka plugga lite även om nackspärren har gjort så jag har fått huvudvärk med. alltså ni förstår inte hur ont det gör . jag har det bara på högra sidan av nacken . men det går från mitten av skuldran och går ända upp till bakhuvudet och när jag sträcker ut min höger arm för att ta ngt eller bara lyfter den nu när jag skriver på datorn så får jag spänningar i armen/axlen så jag döör !
en rolig grej, hände i dag, vi har fått i en skoluppgift , typ , att spela in i smyg när folk prata, så va det en tjej i vår klass som gjorde det utan att vi visste om det. och precis i början av inspelningen här man mig typ halv om halvt skrika : Jag avlider, SERIÖST ! då förstår ni min smärta idag, men jag har gått hela dagen med huvudet lite på sne :)
nu ska jag vira värmefilten runt mig och glo på film ,pallar inte plugga nu ..

oxox Stinova

2013-01-16
01:38:00

lite allmänt bara så där på en kanten
ja , sitter vaken i min säng och pratar med vän på skype . varför ? jag vet inte, kan väl inte sova som vanligt , förbannade dumma drömmar. låt mig sova. men iaf . jag var och shoppade med Fina Effi idag. jag köpte ny klänning . fyra nya par strumpbyxor , billiga eyelashes bara för att jag kan , och eh och eh, trosor ! jäätte söta :) köpte jag ngt mer ? tror jag inte . men jag äääääääälskar klänningen . det är nu på rean eller vad det nu är man hitta allt snyggt ! happ horse ! nu ska jag ta och sova tror jag minsann lite grann ! ha lol det rimmade. w/e gn :D

2013-01-14
01:32:51

Weo

Vart är kroppen som håller om mig ? Vart är kroppen som skyddar mig ? Vart är kroppen som får mig att somna ? Vart är du med din kropp som får mig att känna mig så trygg ?


2013-01-11
22:24:18

Fredags film

Kollar på Van Helsing på sexan med mamma . Gash vad det irriterar mig , jag kan filmen nästan utantill , men det är mammas dåliga kommentarer som irriterar mig . Jag är inte guds ängel , jag vet att jag med kan göra så. Men jag kommer på mig själv och slutar ...

Imorgon ska jag på studentuppvaktning :) min fina vän Anti (makethemwonder.blogg.se) studenten :D sen åker jag till Växjö :) men nu ska jag göra smoothie och mysa i soffan :3

Pusspåer


2013-01-08
00:42:21

How
.How Do You Tell A Boy That U Miss Him.

2013-01-05
03:18:11

Natt- Kreativitet
har fårr sömnproblem pga av miga drömmar så jag låter min kreativitet flöda då ^^

2013-01-04
02:17:09

Mörkt
Ligger i soffan och stirrar... Stängde precis av tv:n och ska gå och lägga mig , dumt nog började jag tänka en massa . På studenten som närmar sig med hög fart och massa onödiga saker , hur jag inte har träffat en enda från min klass detta jullov , mitt allra sista jullov, galet . Ja Nää nu ska jag gå och lägga mig, klockan är trots allt kvart över två .


Take me back to you .......

2013-01-03
00:09:44

Nyår

Mitt nyår var precis som jag ville ha det , jag var omringad av roliga och trevliga personer :) underbart:) hur var ert nyår ?:) de senaste dagarna har jag inte gjort mycket, ångrar lite att jag åkte hem så tidigt, Men , har man en katt så måste man ta hand om den . :) nu ska jag snart krypa ner i sängen med katten och drömma lite :)

Pusspåeralladäruteivinterkylan :*