Lynxen.blogg.se

2013-02-25
00:57:21

Överflödig

Ligger i sängen och borde sova , men kan inte pga en känsla : överflödighet. Har ni någonsin känt er överflödiga och tänkt " varför försöker jag ens ?" "är jag bara här som en sista väg ut ?"
Här går jag och försöker vara vän med folk som skiter i en bara. Jag tänker sluta försöka , sluta tassa på tå och önska att jag var allas vän. Visst blir man sur ?


2013-02-02
02:22:01

borta ..
förlåt alla läsare för att jag har varit borta. jag har väl inte haft så mycket att skriva så jag har känt att det har varit meningsfullt att blogga. men iaf. jag har färgat håret svart . om jag inte har berättat det innan och jag har också insett hur mycket jag har saknat den hårfärgen . saknar dock mitt blonda hår , men man kan ju inte äta kakan och har den kvar .. åh jag vet inte . jag kan inte tänka för jag har såååå ont i magen från allt skräp jag har ätit idag. åt en riskaka till frukost , käkade i Växjö med en klasskompis , en jävla pizza . sen åt jag en jävla massa popcorn senare . så jaag har så fruktansvärt ont i magen så jag vet inte ifall jag kommer att kunna sova. men iaf. på sista tiden har jag verkligen försökt hålla samma tempo som skolan så det är också en liten anledning till varför bloggandet inte har blivit av. ehm.. jag fyller 20 om mindre än en månad . den 28 feb . så skicka gärna en liten grattis hälsning :) jag har tillbringat ganska mycket tid med en underbar kille. (think i'm about to fall in love *blush*) jo som jag sa så var jag inne i Växjö idag med en kompis , så vi gick till en av tatueringsstudiosarna som finns där och han beställde tid till sin första tatuering :) sen gick vi och käkade , kände mig jääääätte fet efter det, sen gick vi runt lite på stan , sen träffade jag en gammal kompis till mig och små pratade med honom. mycket trevligt , sen tog jag bussen hem och gosade katt, kollade på tv och youtube klipp samtidigt som jag kollade på tv :P sen gav jag upp tv:n och förflyttade mig till mitt rum och kollade på youtube klipp. nu sitter jag i sängen och ska snart sova, imorgon (idag) åker jag till pappa för att ha lite Quality time med honom och kanske hans fru om hon inte jobbar. sen KANSKE jag ska med honom till gymmet på söndag , jag är inte riktigt säker. men det återstå och se :) sen har jag blivit en liten sukker för vågigt hår . så nu sover jag med inbakade flätor . wew . mycket på en gång . förlåt ifall ni blir förvirrade , men jag är en person som byter samtalsämne va femte sekund typ.

Jao . ehm , jag orkar nog inte vara vaken så mycket längre till så jag ska försöka avrunda detta . Men jag lovar att jag ska försöka bli bättre på att blogga. oh shit . kollade precis på klockan och den är snart halv tre på morgonen . oh what ever . nu ska jag sova. God natt på er ..

Ser Tjock ut på bilden :P