Lynxen.blogg.se

2013-03-23
02:11:58

Ljuva dekadens
klockan är nu tio över två och jag är vaken.
en av mina finaste och dyrbaraste vänner mår inte alls bra nu, så jag sitter uppe och lider med henne samt försökt få henne på bättre humör , men det är lite svårt över FB.
längtar tills jag får besked ifall jag har kommit in på det universitetet jag har sökt. hoppas till tusen . då blir jag även lite lyckligare än vad jag redan är .

Det blir inga bilder idag för jag har redan använt alla bra/"nya" här , jag har inte sminkat mig på typ två- tre veckor förutom på helgerna då , men det är ett undantag ;D

Saknar ganska mycket en spec. person ..

God natt ..

2013-03-13
22:58:52

dagens andra AJ !
tand....kötts...inflammation..... VAD FAN VILL DEN MIG !? känns som att jag har det jämt ! nej jag är inte dålig på att borsta tänderna. jag har bara känsligt tandkött. thats it .. jag är hungrig . nä , uuuh. druckit alldeles för mycket kaffe idag. utan laktosfri mjölk så min mage krampa lite bah ! God natt !

2013-03-13
15:01:57

Du är Random!

Huvudvärk ! Aj . Diskanten från Mobilhögtalare . Aj. Hög musik i skolan . Aj . Jag skrattade så mycket innan med Steph och Mantha , så jag fick min huvudvärk och att jag är så sjukt taggad till MT !


2013-03-12
00:05:41

ojojoj!
20 ÅR GAMMAL ! idag så blev jag super-sugen på att gå till systemet och köpa en cider för det var så fint väder även om det var kallt som ett jävla as . Men fina vänner hindrade mig, (tusan) . men iaf . jag blev spättad av ett vedträd idag . rakt in i fingret gick en STOOR bit av träet och spättade mig , ont som fan gjorde det och sprutade blod som aldrig förr.
men nu ska jag sova . FÖR JAG ÄR LEDIG IMORGON :3

M-m-m-macka !?