Lynxen.blogg.se

2013-11-28
23:38:27

Nummer ett på önskelistan!
Om det finns en stackare där ute som älskar mig det minsta lilla så borde du köpa den här till mig: http://www.ebay.com/itm/NEW-Superman-nylon-backpack-schoolbag-shoulder-bag-men-and-women-/310737509862?pt=US_CSA_MWA_Backpacks&var=&hash=item4859661de6

Jag lovar(med handen på mitt hjärta) att älska dig i all evighet om jag få en sådan här väska(Helst i BLÅTT)


2013-11-28
22:58:22

tröttmössa
Sitter och kollar på film samtidigt som jag försöker få med en stackare till huvudstaden i Maj och se NIN på Hovet. Biljetterna släpps imorgon och då ska jag se om jag kan beställa biljetter, men måste få svar från puckot först(vilket tydligen kommer ta en evighet). om inte han kan åka får jag ragga upp någon annan stackare på gatan. Så sjukt sugen på att åka på konserten, sova på obestämt ställe (helst i en bil eller liknande så jag kan få min fina sunkiga festivalkänsla tillbaka) sen åka hem. FAN VAD JAG ÄR TAGGAD! VILL ÅKA NUU!

Nu ska jag göra något annat, typ äta eller ngt. mat är gott.
Tjockisen checkar ut!

2013-11-19
22:38:27

bra dag fast näe
Börjar bli aktiv här igen! woopwoop!
Idag kommer det, som vanligt lite hatiskt inlägg då det är det jag använder min blogg till, lev med det!
Dagen började bra. Snoozade eller hur fan ni vill att det ska stavas, i en halvtimme, det är så sinnessjukt jobbig att lämna sin säng när den är varm och skön, men det vart ju liksom bara upp och hoppa och se glad ut. Bestämde mig för att vara riktigt jävla lat och la på ett färglöst(svart) ansikte/smink. Sen vidare till bussen, TRÖTT SOM ETT AS för jag inte kan somna på kvällarna längre. In och träffa saknad.. ja vad han nu är.. en blobb kanske? Hahah Linus, jag vet att du läser min blogg, din stalker! Jag vart sjukt nervös för att åka in, jag blir paranoid och tänker: tänk om han bara driver med mig, tänk om han inte är i Växjö och jag åker in flera timmar innan jag börjar i skolan? Vad fan ska jag göra då? Åka till skolan och mögla? men där stod han faktiskt och väntade på mig! :D Det vart ju lite(vilket betyder mycket i min vridna värld) trevligt att träffa honom igen! Han tvingade i min alldeles för mycket kaffe med grädde och mjölk i så jag har haft magsmärtor hela dagen efter det (plus att det inte fanns någon mat i min magen meed det kan vi inte skylla på num och mått skit. Efter typ en liter kaffe kör han mig till skolan, och jag tvingar(egentligen inte) in honom i skolan och låter han sitta där. Tycker att de, cirkus två timmarna, jag träffade honom vart alldeles för lite då jag faktiskt ha saknat att kunna prata med någon som verkligen känner en och prata om saker utan att känna sig påfrestande och som en finne i röven. Koffeinkicken avtar under föreläsningen och jag börja bli tröttare än innan och Idus tvingar med mig till tatueraren och jag har lust att att lägga mig i studion och sova! Då kommer hem och ser världens fetaste äckligaste fittbrev som gör så att min dag raserar ännu mer. eller ja jag somnade först men det är en annan historia. jag blir FRUKTANSVÄRT förbannad och kastar sms till Linus och "stöttande" som han är ringer och tycker att jag ska, kort sagt, hälla napalm över idioterna som har skickat brevet.

Allt som allt en hyfsat bra dag, den började iaf bra.
Nu ska jag kräkas ut alla mjölkprodukter som finns i min mage och dejta min kudde.

BTW!V Ghost MF! <3
hatar mig själv för att jag inte kan se dem nu i November.. nåväl kanske räcker med att jag sett dem två gånger allaredan ?

2013-11-18
22:18:18

Lost friends
Sitter här en måndagskväll och funderar, tänker på hur många vänner jag har förlorat genom åren. Jag har förlorat min allra första bästa vän (och vännerna jag fått där igenom) från barnsben upp till andra året i gymnasiet då jag bytte skola och tappade kontakten och blev beskylld att det var mitt fel, just för att jag bytte skola. Min allra första riktiga pojkvän (och hans vänner som jag blivit vän med)som jag var förälskad i i cirkus tre år, men höll inte längre än tre månader. som jag skrev i förra inlägget eller det innan att jag inte vet varför det tog slut. dont wanna know. sen fick jag nya bästa vänner i min nya skola. tog studenten, träffade dem en gång, sen aldrig hört ett ord av dem. nu känns det tomt när jag har börjat på Uni. helt jävla lost, men det finns en som alltid har funnits där är bästa underbara Becca, hon har alltid stöttat.

Blö blö blö. nåväl! jag är sjukt stressad över skolan.

Längtar till Ormen kommer ner från Götet! har väntat i ett halvår snart ditt Fuckface, dags att komma ner nu! sen är det dags att börja söka en massa jobb vid sidan av uni så jag kan flytta hemifrån :D