Lynxen.blogg.se

2013-12-29
19:46:14

Plugg!
Sitter här med en hemtenta.
nej säger jag bara, min ångest är upp över öronen just nu. den är rysligt sen med. just för att jag inte har har boken vi var tvugna att ha. så nu ska jag sitta uppe hela natten och dagen för hemtentan ska vara inne senast 31/12-13 och jag har myyyyycket kvar.. så nu lämnar jag er åt era öden och en sista mening: LIVE LONG AND PROSPER!

2013-12-27
20:47:38

mellandagsrea!

Puh!
Precis hemkommen från en heldag på stan!
Dagen börjades med en bilresa in till stan, skulle till tatueraren och visa upp tatueringen, det var stängt.
gick sedan i en sjuhelvetes massa butiker och handlade. åt god mat på kings of india med grannen och kollade på Hobbit två på bio och handlade mat på Maxi.
this is what i got!
(sorry för dåliga cam bilder)

Bild 1: Britney Spears: Mindnight Fantasy (Min absoluta favorit parfym)

Bild 2: Hårfärg, en svartblå och en blekning.

Bild 3: Nikki Sixx dagbok.

Bild 4. Star Wars leggings! (LOOOVE THEM)

Bild 5: en blå BH med stenar på.

Bild 6: en grå klänning.

Bild 7: mascara och fondation.

Bild 8: en JÄTTE stor väska som jag fick av min älskade mamma. (surprice! Den har dödskallar!)

Saker som inte kom med på bild: En svart långklänning och tre liter vin till nyår! 

Klännigen kom inte med för det var förmörkt i mitt rum!

Nu är jag nästan pank! (hah lol nej) 

 
 

2013-12-24
02:38:26

God Jul!
När jag skriver detta är detta natten till julafton. klockan är 02.16..

Hänt i veckan:
Måndag: Åkte in till stan för att träffa TinTin och se när mupparna har sin sista spelning i skolan. Må säga att de är djävulskt duktiga musiker. Sen gick vi hem till Tin och försökte plugga. Samt att jag köpte en matta till min nya lägenhet.
Tisdag: Åkte in till skolan alldeles för tidigt, men fick sedan sällskap av några muppar. Sköna personer alltså! Hade min föreläsning och bara drygade hemåt efteråt.
Onsdag: Sket i skolan totalt! Åkte in för att träffa en vän, hon vart sjuk jag gick till ett Café och hängde med Fanny, Sjukt trevligt. sen åt jag julbord på caféet. Efter det åkte jag hem
Torsdag: Skulle tatuera mig vid tolv. Steg upp tidigt, åkte in, tatueraren blev en timme sen, jag fick vänta till två tills vi satte igång. Sen fick jag besök av Fanny och hon gjorde en liten stormtrooper på nacken, blev jätte avundsjuk. Sen avslutade vi för dagen (lite mycket sur för att vi inte är färdiga ännu..) och åkte hem.
Fredag: Åkte in med bästa Anti för hon skulle tatuera sig, en jätte fin uggla blev det på hennes vänstra lår. Vi käkade i stan sen åkte vi hem. Gud vad jag har saknat den Jäntan! Grovt besviken på mig själv för att jag inte har haft råd att åka upp.
Lördag: Åkte till min yngsta storebror och bakade julgodis. Sen kom en underbar vän och hämtade mig, vi åkte hem till mig, jag gjorde mig iordning och sen låg vi i sängen och pratade sen fick vi ett ryck och åkte in till stan och hängde där, Såg mitt "ex" (vet inte riktigt vad han är), blev heartbroken igen.. Det vart sjukt jobbigt att se honom, Men tack till finaste Linus som fick mig att skratta under den tiden. Nåväl , vi kom väl hem vid halv tre (Söndag), och gick och la oss. kollade på film och pratade mer, så härligt att kunna vara mig själv med honom. och prata om allt. nu höftar jag lite , men jag tror att vi somnade runt halv sju sju på morgonen och sov till cirkus ett på dagen. Vi låg och kollade på film större delen av dagen tills det vart dags för honom att åka hem. Fick senare en tråkig nyhet, Finns här för dig darling <3
Måndag: Inte lyft ett finger idag. eller jo jag hjälpte mamma med att dammsuga och torka golven idag. men annars har jag inte gjort mycket. borde ha pluggat men hittar absolut ingen motivation till det. Den tråkiga nyheten som jag fick i söndags har suttit fast i mitt huvud och nästan fått mig att gråta några gånger, så jag har inte orkat tänka överhuvudtaget..

Idag är det julafton, jag har ingen julkänsla alls. jag räknar ner dagarna tills jag flyttar, borde börja packa lite smått, min bror är snäll nog att ta mig till IKEA snart.. (Mest för att han älskar att åka till IKEA)

Jag vet inte om jag är redo att flytta. Men hoppas på något konstigt sett att jag kommer bli med inneboende.. hatar att vara ensam..¨

Nåja, Jag önskar er alla där ute en jätte god jul, även om ni är som mig och inte har någon julkänsla alls. Ät maten, den är god!

GOD JUL ALLA LÄSARE <3

2013-12-15
22:39:14

vad sägs nu?
Sitter ännu en gång och skriver. 
Denna helgen har varit lugnare än lugnast. Well i Fredags skrev jag på kontraktet på min lägenhet och det visades att jag inte får flytta in förrän i Mars. Nåväl, huvudsaken är iaf att jag får den :) Klagar inte på att jag kommer få bo lite till hemma, så ist för att flytta om en och en halv månad kommer jag flytta om två och en halv månad. Känns ändå ganska bra för jag lär behöva den tiden till att packa och mentalt förbereda mig för att flytta. I lördags var jag hos min ena bror med mor, morfar, och andra bror. Det vart ju lite mindre roligt då de sitter och diskuterar viktproblem (mest övervikt, och jag är ju inte den tunnaste personen som finns, men inte sjukligt fet heller om jag får säga vad jag tycker) Men klart så ta jag ju åt mig för jag vet att jag bär på lite för många kilon än vad jag borde. Ni förstår vad jag menar, ellerhur? Det gör ont i mig när de sitter och säger att det är något fel i folks huvuden om de inte ser att de har mer kilon än vad de behöver, men jag försöker göra något åt det och hoppas att i Mars när jag har flyttat kommer jag närmare ett gym och kan börja träna.
 
^Jag 09.
 
jag idag
 

2013-12-12
22:27:11

Trötter

Just nu känner jag min som trötter från Snövit. jag är så trött så att jag håller på att somna här, men tänker först bara meddela världen vad som händer i mitt liv.
Idag vaknade jag och ville verkligen inte stiga ur sängen, men jag hade bestämt tidigare att vi skulle vara "modeller" för en dag. det gör vi i cirkus två timmar typ, Sen rör vi oss vidare hem till en av tjejerna och ska fira lite lillJul. Woho..... men det vart trevligt, vi bytte lite julklappar och så. fick ett på blåa klackskor och en ToGo-mugg med en dödskalle på. fint<3 sen orkade jag inte mer och bestämde mig för att åka hem. men näe, gick till ungdomscafét Pax i stan och hängde där tills sista bussen gick hem. sen åt jag mat och pratade med mamma sen nu sitter jag här.

Bilder från idag:

 
 

2013-12-09
12:09:54

Flytta!
Åh, Växjöhem (de som ansvarar för lägenheterna på campus) mailade mig precis och sa att jag stod som etta på listan för en liten lägenhet. jag ska snart ringa upp och tacka ja till lägenheten. åh om ni bara visste hur lycklig jag är. Jag kan redan flytta in den sista januari. åh, nervös som fan för att flytta hemifrån men det ska bli spännande att få sitt eget lilla kryp in! åh lyckan!
här är en liten bild på planritningen!

2013-12-08
21:45:16

Min söndag!
Idag har jag vaknat hyfsat bakfull, packade ihop mina saker jag hade hos min kompis som jag så hjärtligt fick sova hos, åkte ner till stan, och satt på en station i mer än fem timmar.. så tillbringade jag min söndag, vad gjorde ni? Iofs ska jag väl inte klaga, Jag fick sällskap av både Petra och Fanny vid olika tidpunkter. Såe helt kasst var det ju inte, Sen åkte jag till kyrkan för mamma var med och sjöng på adventskonserten och sen blev det JUUULMAAAT! omnomnomnomnom! så nu är min mage full av julmust och nu ska jag sova i min säng! :D

2013-12-06
21:48:01

Campus.
Imorgon blir det fest på campus. Musik legender, man ska klä ut sig, jag ska vara Cher. Helt ärligt är jag inte alls sugen på att festa. jag har inte varit det sen Halloween och de fetaste minnesluckor på århundraden. Jag tror jag har vuxit ifrån klubbandet och liknande. jag är nog mer sitta hemma och chilla med ett glas vin eller tre med de närmsta vännerna. eller är det för att jag oftast vet hur det kommer sluta. Alla andra svin fulla och otrevliga medan jag sitter där och smuttar på min cider i ett hörn spiknykter. woo-fucking-hoo!
jaja, vi får göra det bästa av situationen imorgon, jag ska egentligen inte döma den förrän det har hänt. nu ska jag färga håret sen sova, ska upp relativt tidigt imorgon för förfesten börjar kl 4 och jag måste hinna införskaffa etanol och smink. ADIOS AMIGOS!

2013-12-06
11:52:02

Slut på det här!
Ja, nu har jag verkligen slutat lita på människor. Hur kan en person man känt i flera år bara ljuga en rakt upp i ansiktet? Har inte folk något samvete längre? Nåväl, Det bevisar bara allt världen är på väg åt helvete.

Jag kanske ska ta och beställa biljett till NIN i maj, Ganska snart iaf, och kanske metaltown :3 Önskar jag bara hade någon att åka med på dessa tillställningar. men näe.. nå jag kan ju bli en erfarenhet rikare på att åka själv:)
Nu ska jag färga håret. för imorgon ska jag klä ut mig till Cher!
Puss på er!

2013-12-05
18:57:06

Flyttdax!
Idag tackade jag ja till två lägenheter, håller tummarna på att jag får den jag vill ha mest! en perfekt liten etta för mig! och bara mig. Får jag den så kommer inflyttning ske kanske redan nästa månad! :D Ja jag är lite lycklig samt nervös. Jag ska flytta hemifrån, vi får se hur länge jag kommer klara det ;)